Peníze si vyzvednete v hotovosti na 300 pobočkách v ČR. Až 30000 Kč na 30 dní.

Půjčka v hotovosti jen na občanku

Nebankovní půjčka nabízí často lepší a výhodnější podmínky, než když si chcete půjčit od banky. Není žádný velký problém dostat peníze v hotovosti. Nebo bez zbytečného papírování a bez zbytečných formalit. Peníze si tak můžete půjčit jen na občanku. Nebo dokonce mít půjčku peněz zadarmo.

Okamžitá půjčka v hotovosti ještě dnes

Půjčit si peníze nebylo nikdy snadnější. Můžete si zajít do banky, nebo využít nabídku některé nebankovní společnosti. Bez zbytečných formalit a složitého vyřizování můžete i vy mít peníze ještě dnes.

Na rozdíl od banky, nebo jiných nebankovních společností, zde můžete dostat peníze v hotovosti na ruku. Jinde musíte čekat třeba i několik dní, než se vyřídí vše potřebné. Nebo vám peníze pošlou jen na účet v bance, nebo složenkou na poštu.

Zde máte vše vyřízeno do 15 minut a peníze si můžete vyzvednout ještě dnes na více než 300 místech po celé ČR. Stačí vám k tomu jen občanský průkaz a trocha vašeho času.

Peníze v hotovosti jen na OP

Tato krátkodobá půjčka nabízí peníze v hotovosti, všem kdo potřebují částku do 30 000 Kč na pár týdnů. Jedná se o okamžitý krátkodobý úvěr. Můžete si půjčit částku od 1000 Kč do 30 000 Kč. Splatnost úvěru si můžete zvolit od 7 dní do 30 dní.

U půjčky je možnost prodloužení doby splatnosti. Pokud by se vám nehodilo zaplatit celou částku po uplynutí jednoho měsíce, můžete zaplatit příslušný poplatek a prodloužit si splatnost úvěru o dalších 30 dní.

Půjčka bez poplatků předem – vše je zdarma

Máte zde i možnost si půjčku vyzkoušet zcela zdarma. Pokud vám bude stačit „jenom“ 16 000 Kč, pak je můžete mít na dobu 30 dní úplně zadarmo. Bez placení poplatků předem, bez toho, že by vám byly účtovány nějaké úroky nebo poplatky. Půjčíte si 16 tisíc korun a celkem vrátíte také jenom 16 tisícovek. Nic navíc.

Peníze si zde tedy může půjčit každý. Nemusíte mít obavy, že byste si nemohli dovolit drahé splátky, nebo že by vás zruinovala nějaká lichvářská půjčka. Zde nic takového nehrozí. Půjčka je férová a bez podvodů.

Půjčka v hotovosti ihned

Vyřízení žádosti probíhá ihned. Vyplňte následující nezávaznou online žádost a ihned znáte výsledek. Nejpozději do 15 minut bude žádost schválena, a vy pak už jen odsouhlasíte smlouvu a můžete si jít vyzvednout peníze v hotovosti.